Letteren in de Stad

Vanaf 20 februari 2020 organiseren de Bibliotheek Gelderland Zuid en de Master Letterkunde van de Radboud Universiteit zes openbare hoorcolleges over Frans Kellendonk. Lees hier de details

3 Reacties

 1. Ik ben de organisator van een literair weekend eind september 2021 voor het gezelschap Parbleu (10 bevriende echtparen uit Deventer e.o.) dat in de afgelopen 21 jaar een Nederlandse schrijver voor elkaar ten tonele bracht. Wij nodigen daarvoor een spreker uit voor een dagdeel. In 2021 ben ik aan de beurt. Wij hebben geen academische literaire achtergrond.
  Ik zou graag in contact willen komen met een inleider over Kellendonk. Hierbij een lijst van schrijver die wij bespraken o.m. Wolkers, Warren, Vasalis, Lampo, Slauerhoff, den Uyl, Couperus, Kemp, Lucebert, Reve.

  • Geachte heer Schiereck,
   Dank u voor uw bericht – waarbij ik aanneem dat u het jaar 2022 bedoelt – en excuus voor deze late reactie.
   Alle informatie over Frans Kellendonk is te vinden op deze website en in de biografie van Jaap Goedegebuure. Het spijt mij u te moeten melden dat de stichting u helaas niet aan de naam van een inleider kan helpen.
   Graag wens ik u succes met de organisatie van deze literaire bijeenkomst.
   Met vriendelijke groet,
   Marianne Storm
   secretariaat stichting Frans Kellendonk Fonds

   • Dag Marianne, Dank voor je reactie, inderdaad 2022. Heb inmiddels een andere auteur met een inleider gevonden. Groet Frans Schiereck

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: